Nog 1 nachtje slapen tot de uitslag mam!
Blijf op de hoogte en volg Bianca
28 Juni 2016 | Nederland, Tilburg
Zo wat een k-dagen! Onzekerheid! Is er uitzicht op een behandeling? Welke periode gaan we tegemoet? Moet ik nu al alleen zijn? Allemaal vragen waar jij over nagedacht hebt afgelopen dagen.
Gelukkig wat afleiding op het werk. Vandaag vertelde je dat Regina Corbij speciaal voor je langs kwam vandaag. Ondanks alles leeft men nu gelukkig mee. En terecht!
Mam, we gaan er het beste van maken of het nu goed nieuws is, redelijk goed nieuws of slecht nieuws. Iedere dag is er weer 1! Afgelopen twee dagen heeft het kaarsje gebrand op m'n werk.... dat jullie en wij nog maar lang samen mogen zijn. Maar vooral... alsjeblieft laat er iets aan te doen zijn.
Nog 1 nachtje en dan is gesprek 1. Vast nog niet een definitieve diagnose, maar wel een begin.
Op zoek naar een houvast, maar die hebben we geen van allen, mam.
Kruip lekker tegen papa aan! Geniet van elkaar tijdens goede maar zeker ook tijdens slechte dagen.
Tot morgen, tien over twee, Verbeeten instituut. Eerlijk gezegd niet gedacht dat ik daar nu al zou komen met een dierbare.
Love you,
X